więc poszukaj innego dermatologa.
a tak w ogóle to, co to były za maści?
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Faktycznie, trochę nie pomyślałam... jesteś w nieco innej sytuacji niż moja - musisz dużo częściej odwiedzać toaletę, a coś takiego osłabia i to mocno, więc z aktywnością lepiej się wstrzymać aż z częstotliwościa odwiedzania wc wszystko się unormujemartita pisze:a to,to juz by mnie chyba zabiło po prostu! ja nie mam siły iść do wc,a co dopiero łazić w takim upale
Mialam identycznie (z glodu rwal mi caly zoladek) i pomogl mi ContixJustynaa pisze:napady glodu mnie wykanaczaja doslownie co 5 mint jestem glodna i nie moge nad tym zapanowac bo ten glod przeinacza sie w bol poczawszy od dziwnego "łamania konczyc' poprzez zgage i pieczenie w calym przewodzie pokarmowym...prosze o pomoc jezeli ktokolwiek mial podobne objawy i wie ja sobie z tym poradzic gory dziekuje
Jeżeli Twój przyrost wagi jest związany z faktycznym przytyciem a nie zatrzymaniem wody w organizmie to samo odstawienie leków nie spowoduje niestety że schudniesz.karolcia123 pisze:ja po encortonie jestem tak utuczona, że szkoda gadać od dziś już nie biorę i mam nadzieję, że wrócę do poprzedniej wagi i wyglądu, pożyjemy, zobaczymy
No nie, ale encroton wzmaga apetyt, więc po odstawieniu siłą rzeczy je się mniej, a kiedy je się mniej - to się i zaczyna chudnąć...Miska Ryżu pisze:Jeżeli Twój przyrost wagi jest związany z faktycznym przytyciem a nie zatrzymaniem wody w organizmie to samo odstawienie leków nie spowoduje niestety że schudniesz.