Jestem tak sztucznie napompowana, że do żadnych jeansów się nie mieszcze

Już pomijam fakt, że mało sypiam, bo jestem jakoś dziwnie pobudzona - to mi odpowiada nawet

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Jak brałam encorton to sypiałam trzy godziny na dobę i też miałam "power" niezły. Wcale nie czułam zmęczenia i wciąż byłam pobudzona ...Mikrusia pisze:ja już przytyłam 5kg, a w sumie nie obżeram się nie wiadomo jak.
Jestem tak sztucznie napompowana, że do żadnych jeansów się nie mieszcze
Już pomijam fakt, że mało sypiam, bo jestem jakoś dziwnie pobudzona - to mi odpowiada nawet
nie zawsze,przez kilkanascie lat mialem "tycie" wpisane w kuracje,aletoczka pisze:Czy zawsze po sterydach sie tyje?
ja też ani grama za to miałam energii tyle że shok!!!mogłam spać 2 godz i byłam gotowa do latania na zakupy,prania,sprzątania,szorowania wszystkiegoCzy zawsze po sterydach sie tyje?
Jak brałam na początku leczenia metypryd to miałam twarz jak chomik i też mi się przytyło tu i tam .Póżniej był budesonid tylko pod nazwą chyba entocort ,to było w porządku ,twarz normalna,i na końcu encorton też nic specjalnego nie zauważyłam tzn.opuchlizny twarzy .Jedynym wspólnym dobrem podczas przyjmowania sterydów było to co pisali poprzednicy stan psychiczny rewelacja ,chęci do wszystkiegotoczka pisze:Czy zawsze po sterydach sie tyje?
no właśnie pod koniec brania opadałam z sił zupełnieja tez tak miałam, gorzej natomiast było, jak już schodziło się z dawki, wtedy reakcja odwrotna...