witam
mam do was ogromna prosbe
szukamy dla 6 letniej dzieczynki lekarza ktorzy zna sie na jej chorobie
dziewczynka choruje na twardzine - narazie stwierdzona jest wersja ograniczona
dotykajaca skory
jezeli znacie lakarza ktory naprawde zna sie na tej chorobie - piszcie
narazie nie znalazl sie nikt kto moglby pomoc
zostawiam swoj mail:
sylno@wp.pl
pozdrawiam i dziekuje w jej imieniu
prosba o pomoc-twardzina u 6 letniej dziewczynki
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
-
- Debiutant ✽
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
prosba o pomoc-twardzina u 6 letniej dziewczynki
Ostatnio zmieniony 01 paź 2010, 13:01 przez sylno, łącznie zmieniany 1 raz.
CD od 1999 ..... Stan - zaczął się kolejny etap walki
- Niki
- Początkujący ✽✽
Re: prosba o pomoc-twardzina u 6 letniej dziewczynki
Witam
Moja córka też od kilku lat choruje na tą chorobe. Co mogę polecić to Klinike Chorób Tkanki Łącznej w Warszawie ul. Spartańska 1, szczególnie Prof. Nowakowską. Osobiście z córką tam nie byłam, gdyż córka miała ukończone 18 lat a tam jest oddział dziecięcy.
Poleciłam to miejsce osobie, której dziecko miało podejrzenie tej choroby i od niej wiem jakie jest podejscie lekarzy, robią bardzo szczegółowe badania.
Ja tylko telefonicznie rozmawiałam z P.Prof. Nowakowską, przemiła kobieta starała się mi pomóc i poleciła mi P. dr Kwiatkowską i nawet umówiła mnie na wizytę u niej. Wizyta ta bardzo dużo nam dała. Obecnie córka raz w roku jest hospitalizowana (Klinika Dermatoligii w Katowicach) i prowadzona przez reumatologa w Klinice w K-cach Ochojcu.
Moja córka też od kilku lat choruje na tą chorobe. Co mogę polecić to Klinike Chorób Tkanki Łącznej w Warszawie ul. Spartańska 1, szczególnie Prof. Nowakowską. Osobiście z córką tam nie byłam, gdyż córka miała ukończone 18 lat a tam jest oddział dziecięcy.
Poleciłam to miejsce osobie, której dziecko miało podejrzenie tej choroby i od niej wiem jakie jest podejscie lekarzy, robią bardzo szczegółowe badania.
Ja tylko telefonicznie rozmawiałam z P.Prof. Nowakowską, przemiła kobieta starała się mi pomóc i poleciła mi P. dr Kwiatkowską i nawet umówiła mnie na wizytę u niej. Wizyta ta bardzo dużo nam dała. Obecnie córka raz w roku jest hospitalizowana (Klinika Dermatoligii w Katowicach) i prowadzona przez reumatologa w Klinice w K-cach Ochojcu.
Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi
-
- Debiutant ✽
- Kontakt:
Re: prosba o pomoc-twardzina u 6 letniej dziewczynki
dziekuje, kazda informacja sie przyda
sprobujemy
nie jest to moje dziecko ale zawsze staram sie pomoc
pozdrawiam
sprobujemy

nie jest to moje dziecko ale zawsze staram sie pomoc