Jesienny Zlot CuCrohnowcow [JAK KTOS CHCE JECHAC - PISZCIE!]
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Re: Jesienny Zlot CuCrohnowcow [JAK KTOS CHCE JECHAC - PISZCIE!]
Dokladnie, w sobote zrobie sobie wolne i przyjade was poznac, pogadac itd 

"Pan Bóg jest wyrafinowany, ale nie jest złośiwy"
gg : 1420958
gg : 1420958
-
- Doświadczony ❃
- Choroba: CU
- województwo: łódzkie
No a co z innymi aktywnymi uczestnikami forum..np Misia...Zabusia..., Spectro?
-Ania- nie moze, szkoda...a forum czyta tyle osob....
mam nadzieje ze ktos sie jeszcze zdecyduje...
-Ania- nie moze, szkoda...a forum czyta tyle osob....

mam nadzieje ze ktos sie jeszcze zdecyduje...

choruję od 96 roku, diagnoza od 98, remisja: od 2004 z 3 miesięczną przerwą:) bez leków (nie polecane)
- Raysha
- Weteran ✿
- Choroba: CD
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Mi mama nie pozwala a poza tym nie mam samochodu to raz a dwa to nie mam kasy bo Warszawa "zżarła" troszeczkęexa pisze:No a co z innymi aktywnymi uczestnikami forum

- Feniks
- Aktywny ✽✽✽
- województwo: mazowieckie
Zgłaszam jeszcze uczestnictwo hawaii , robię to za nią, bo nie ma teraz netu, ale jutro już sama potwierdzi.
-
- Początkujący ✽✽
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Niestety w tym terminie nie dam rady sie pojawic. Nakladaja mi sie wtedy jeszcze dwie inne sprawy.exa pisze:No a co z innymi aktywnymi uczestnikami forum..np Misia...Zabusia..., Spectro?
Pozdrawiam i zycze milej zabawy.
:::: The future is now...
- BeataM
- Początkujący ✽✽
z miłą chęcią bym was poznała, ale termin mam już zajęty . I tak jestem w euforii, że mogę z wami pisać. Pierwszy raz (biję się ) z dzieciakami o kompa
-
- Doświadczony ❃
ok....zapisy zakonczone....dziekuje wszystkim...naliczylam 17 pewniakow i 1 mniej
...rezerwuje na 18 na wszelki wypadek i wplacam zaliczke.....reszte dogramy w najblizszym czasie
sylwia

sylwia
choruję od 96 roku, diagnoza od 98, remisja: od 2004 z 3 miesięczną przerwą:) bez leków (nie polecane)
-
- Aktywny ✽✽✽
- Choroba: niesklasyfikowane NZJ
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
właśnie, jak i kiedy płacimy? Przecież exa nie może dać zaliczki za wszystkich.
czasowa kolostomia - 22.12.06-29.03.07, 8.05.07-23.01.08
- tom-as
- Ekspert ✿✿
- województwo: śląskie
Informuje, ze magdalene nie moze udac sie na zlot ;| i poprosiła mnie bym napisały to tutaj.
powod: wieczor panienski (a magdalene jest jako swiadek na weselu) wiec chyba wszysko jasne.
powod: wieczor panienski (a magdalene jest jako swiadek na weselu) wiec chyba wszysko jasne.
-
- Specjalista ds. Porad Prawnych
- Choroba: CD u dziecka
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Exe, nie dawaj zaliczki i nie kreślaj liczby osób dopóki nie dostaniesz od nas pieniędzy. Każdy może wpłacić zaliczkowo 50 zł, podaj tylko nr konta na pw. Proponuję równiez , bys ustaliła co będzie jesli przyjedzie mniej osób niż wpłącą zalizki.
To jest moja sugestia, bo jak znam życie, im bliżej terminu, tym więcej osób sie wykruszy.
Pozdrawiam
|Szaraja
To jest moja sugestia, bo jak znam życie, im bliżej terminu, tym więcej osób sie wykruszy.
Pozdrawiam
|Szaraja
Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
-
- Początkujący ✽✽
- Kontakt:
Uważam, że Szaraja, ma rację. Sama też nie mogę obiecać, że przyjadę na więcej niż 2 doby.
Pomysł z zaliczką jest dobry, kto wpłaci 50 zł ten na pewno przyjedzie, a resztę płatności każdy ureguluje na miejscu
Pomysł z zaliczką jest dobry, kto wpłaci 50 zł ten na pewno przyjedzie, a resztę płatności każdy ureguluje na miejscu

CU: Lepiej być nie może 

-
- Doświadczony ❃
Szaraja, ja zakladam ze osoby tutaj to powazni ludzie...i ktos kto sie okreslil to slowa dotrzyma...
juz wspominalam w ktoryms poscie, ze wazne jest okreslenie liczby osob, poniewaz nasi przyszli mam nadzieje gospodarze, zyja z tego agro, a jesli im zablokujemy termin, a oni komus odmowia to bede swiecic oczami, a im przepadnie zarobek, w ten sposob nie mozna..
nie wiem jak jeszcze jasniej mam napisac..
mozemy sie umowic, ze niczego rezerwowac nie bede, i jak sie zdecydujecie na 2 dni przed albo na dzien, to jak beda wolne miejsca to sie zjawimy po prostu....ale wtedy nie ma gwarancji miejsca...
numer konta znajdziecie na stronie agro....www.agro.turystyka.pl.....gospodarze w takim razie prosza o 20-30 zl zaliczki od osoby, z dopiskiem, CUCD, zaliczka jest w celu, ze jesli jest zarezerwowane miejsce to tlumaczenie jak wyzej i zaliczka niestety przepada..
tez licze ze beda to dwie doby, najwyzej zostana niedobitki do poniedzialku
serdecznie zlatujacych i nie tylko pozdrawiam
sylwia

juz wspominalam w ktoryms poscie, ze wazne jest okreslenie liczby osob, poniewaz nasi przyszli mam nadzieje gospodarze, zyja z tego agro, a jesli im zablokujemy termin, a oni komus odmowia to bede swiecic oczami, a im przepadnie zarobek, w ten sposob nie mozna..
nie wiem jak jeszcze jasniej mam napisac..

mozemy sie umowic, ze niczego rezerwowac nie bede, i jak sie zdecydujecie na 2 dni przed albo na dzien, to jak beda wolne miejsca to sie zjawimy po prostu....ale wtedy nie ma gwarancji miejsca...
numer konta znajdziecie na stronie agro....www.agro.turystyka.pl.....gospodarze w takim razie prosza o 20-30 zl zaliczki od osoby, z dopiskiem, CUCD, zaliczka jest w celu, ze jesli jest zarezerwowane miejsce to tlumaczenie jak wyzej i zaliczka niestety przepada..
tez licze ze beda to dwie doby, najwyzej zostana niedobitki do poniedzialku

serdecznie zlatujacych i nie tylko pozdrawiam

sylwia
-
- Kontakt:
Czyli każdy kto chce jechać wpłaca 30 zł na konto agro z terminem i zaznaczenien Cu/Cd. Potwierdzenie, że wpłaty dokonano wysyłamy do Ciebie.Ja nie neguję, że ludzie są tutaj poważni, ale problem w tym, że każdemu może coś wypaść, bywa różnie, ja też to biorę pod uwagę. Zdajęs osbie róniez sprwę , żę blokujemy termin, a ludzie z tego żyją, w związku z tym uważam, że w razie czego to właściwa rekompensata.
Potrzebny tylko termin do kiedy trzeba wpłacać tą zaliczkę. To ustal najlepiej z gospodarzami. Pozdrawiam
Szaraja
Potrzebny tylko termin do kiedy trzeba wpłacać tą zaliczkę. To ustal najlepiej z gospodarzami. Pozdrawiam
Szaraja
Chwała tym którzy stworzyli to forum. a dla wszystkich którzy piszą wielkie dzięki
-
- Doświadczony ❃
zaliczke jak najszybciej, nie trzeba potwierdzenia, tylko jak bedziecie wplacac zaznaczyc w temacie ze CUCD...jak wejdzie na konto bedzie widoczne, mozna tylko na pw czy gg, czy smsem ze poszlo..i bedzie git
dziekuje Szaraja

dziekuje Szaraja

-
- Kontakt:
Exa, może jednak jakiś termin, np. do 23.10, może być oczywiście każdy inny, ale tym sposobem będzie rezerwacja , a gospodarze będąwiedziec do keidy czekać.
Przepraszam za ten upór maniaka
Pozdrawiam
Szaraja
Przepraszam za ten upór maniaka
Pozdrawiam
Szaraja