Napiszę do Ciebie na prvmesss pisze:Też o tym myślałam by iść prywatnie.
A Ty dostałaś jakieś leki, które Ci pomogły? Stwierdzono coś u Ciebie już od czego te zaparcia?

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Napiszę do Ciebie na prvmesss pisze:Też o tym myślałam by iść prywatnie.
A Ty dostałaś jakieś leki, które Ci pomogły? Stwierdzono coś u Ciebie już od czego te zaparcia?
te zdanie ,to twoja subiektywna ocena czy np. dietetyka ?messs pisze:Na pewno nie są one spowodowane niewłaściwą dietą bo zawsze odżywiałam się zdrowo i nagle dopadło mnie coś takiego.
Ocena gastrologa bo zawsze jadłam dużo błonnika, owoców, warzyw i wcześniej nigdy nie miałam problemów z wypróżnianiem. Gdy zalecał mi dietę, na którą powinnam przejść by pozbyć się zaparć mówił właśnie to co jadam na co dzień. I dlatego moje jelita nie reagują na jakieś suszone śliwki, maślanki, jogurty...obyty.z.cu pisze: te zdanie ,to twoja subiektywna ocena czy np. dietetyka ?
"Zdrowe odżywianie" to potocznie się mówi,jeśli chore jelita to te "zdrowe" znaczy niewłaściwe !
Dla jednych jest zdrowy brokuł,dla innych to problem.
Musisz więcej się dowiedzieć po prostu o tym "zdrowym odżywianiu".
Stosowanie środków przeczyszczających w dłuższym okresie to jak proszenie się o...
wielkie problemy.
możesz zrobić sobie morfologię krwi, CRP, kał na posiew daćpatryk_22 pisze:może zorbie jakieś badania krwi , ułatwię mojej doktor zadanie , może wyniki cos jej podpowiedzą ?
mnóstwo już o tym pisaliśmy, zajrzyj np. tupatryk_22 pisze:czy można wytrzymać kolonoskopie bez znieczulenia ? nie chce żeby mnie usypiali , ile trwa cale badanie ?
to pytanie najlepiej zadaj lekarzowi po wywiadzie i badaniachpatryk_22 pisze:co to moze byc
zamiast tego się przebadajpatryk_22 pisze:caly czas sobie cos wkręcam