Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
nastąpi "eksplozja"Tomek0700 pisze:co sie stanie jesli rozpuscimy fortrans w wodzie gazowanej i to wypijemy?
to trochę podobne do "spuszczania powietrza" po kolonoskopii,w każdym razie ból i te latanie podobne.Tomek0700 pisze:czyscilem sie 2 dni temu i od tego czasu ciagle latam do wc i bola jelita, az tak zle nigdy nie mialem
mi się zdarzyło 2 xcorey pisze:Czy zdarzyło się komuś z Was, że mimo iż się oczyściliście 3 litrami fortransu jelito dalej było "brudne"?
fortrans zadziałał,problem był w jelicie.corey pisze:Czy to możliwe, że fortrans nie podział na mnie tak jak trzeba?
Ja też tak miałam, że nic nie jadłam a i tak nie miałam oczyszczonego jelita. Udało się jednak coś wyczytaćcorey pisze:W głowie się nie mieści ile ja łez tego dnia w szpitalu wylałam... Cóż było minęło. Na szczęście badanie wykonano i wycinki lekarz pobrał, ale na wypisie mam zaznaczone, że źle przygotowałam się do badania.
To, że nie jestem jedyną osobą, której się to przytrafiło trochę podnosi mnie na duchu, ale mimo wszystko wyrzuty sumienia zżerają...