Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Tez to bralam tylko ze mialam po tym straszne uczulenie(wysypke) wiec przestalam brac cokolwiek.kasia88 pisze:ja biorę jedynie Fervex,
Też tak miałam, zwłaszcza, gdy zaraziłam się jakimś wirusem...utrzymywały się nawet 3 tygodnie... ale lekarz powiedział, że to normalne i z czasem same zejdą. Radziły tylko żeby ich nie zawiaćmagdalene pisze:A mnie jakieś 10 dni temu wylazły węzły chłonne i nie chcą się wcale schować
A jeśli nie chcą się 'schować' po 3 miesiącach...? Dodam że biore Enbrel pielęgniarka mi powiedziała że to normalne ale moje kol biorą i jakoś ich węzły chłonne nie są wielkości orzechów laskowychJaskółka pisze:Też tak miałam, zwłaszcza, gdy zaraziłam się jakimś wirusem...utrzymywały się nawet 3 tygodnie... ale lekarz powiedział, że to normalne i z czasem same zejdą. Radziły tylko żeby ich nie zawiaćmagdalene pisze:A mnie jakieś 10 dni temu wylazły węzły chłonne i nie chcą się wcale schować
tu poczytaj o aspirynie viewtopic.php?t=5723&postdays=0&postord ... na&start=0Katze pisze:Jestem ciekawa czy można brać np. aspirynę i co na to jelita.
W ZADNYM przypadku niewolno nam brac aspiryny.Aspiryne to sie bierze przy zawalach serca na rozrzedzenie krwi, u nas wywola krwawienie !Katze pisze:Jestem ciekawa czy można brać np. aspirynę i co na to jelita.
zalezy gdzie masz powiekszone węzlykineczkaa pisze:A jeśli nie chcą się 'schować' po 3 miesiącach...? Dodam że biore Enbrel pielęgniarka mi powiedziała że to normalne ale moje kol biorą i jakoś ich węzły chłonne nie są wielkości orzechów laskowychJaskółka pisze:Też tak miałam, zwłaszcza, gdy zaraziłam się jakimś wirusem...utrzymywały się nawet 3 tygodnie... ale lekarz powiedział, że to normalne i z czasem same zejdą. Radziły tylko żeby ich nie zawiaćmagdalene pisze:A mnie jakieś 10 dni temu wylazły węzły chłonne i nie chcą się wcale schować![]()
Chyba musze powiedzieć lekarce i zrobic wyniki krwi chociaz ostatnio miałam dobre