Kinia87 pisze:Dzięki Kondraad za mapki bo słabo znam miasto
Nie ma za co i polecam się na przyszłość!
Kinia87 pisze:Proponuje zarezerwować stolik na którym będzie karteczka "CUdaki" to każdy będzie zainteresowany kto jest taki cudowny
Bardzo ciekawy pomysł... Zobaczymy co da się z tym zrobić
Kinia87 pisze:To tak mniej więcej ile bedzie osób?
Szaraja pisze:Super, mam nadzieję, że chętnych będzie więcej. Jak ustalę termin to zaraz daję na forum i będę dzwonić do osób których numery mam.
kaskaaa1502 pisze:ja odpadam

15.10 mam ustalony termin przyjecia w klinice w lublinie i pewnie sobie poleże:(
Kinia87, Jak na razie nie wiem ile będzie osób. Myślę, że do samego spotkania nie będzie wiadomo...
Szaraja, dzwoniłaś już do kogoś?
kaskaaa1502, wiesz już coś więcej o Twoim "poleżeniu" w klinice w Lublinie? Dasz radę przyjechać w niedzielę do Rzeszowa, czy faktycznie zostaniesz na dłużej w Lublinie?
Oprócz mnie, Kini, Szaraji i Kaśkiii, do tej pory w tym wątku wypowiadały się osoby z Podkarpacia takie jak: doelli (założycielka wątku), renata2305, cordo, Golfi, Papi, grzegorzkos, LaStella81, doro73 i mp3s. Trochę osób jest. Napiszę do nich wiadomość na PW, e-mail, GG (lub coś innego co podali). Może nadal są zainteresowani spotkaniem?
Kinia87 pisze:Postaram sie przyjść bo nigdy nie byłam na takim spotkaniu a choruje juz 14 lat
WOW

Podziwiam! Ja wiem o swojej chorobie od jakiegoś miesiąca i już chcę brać udział w takich spotkaniach
P.S. Idę zaraz do Galerii Rzeszów rozejrzeć się trochę i wyhaczyć jakąś kawiarenkę na spotkanie