...bo de facto oto przecież chodzi! Nie musimy podzielać upodobań wszystkich ludzi - jednak możemy być tolerancyjni i elastycznitola pisze:Niech każdy sobie słucha tego co mu się żywnie podoba,

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
...bo de facto oto przecież chodzi! Nie musimy podzielać upodobań wszystkich ludzi - jednak możemy być tolerancyjni i elastycznitola pisze:Niech każdy sobie słucha tego co mu się żywnie podoba,
się zastanawiałam, skąd ja znam tak ambitne piosenkipszcółka maja sobie lata ooo
http://www.youtube.com/watch?v=rciKN9xxHIwKacper pisze:Toples - "Sąsiadka"
a refren leci tak:
"(..)Nie da Ci tego Ojciec, nie da Ci tego Matka, co moze dac CI dzis Twoja bliska sąsiadka z naprzeciwka(..)" HAHAHA![]()
![]()
tom-as pisze:A ja mam fasolki
Kasiu!! zacytowałaś wypowiedź Zena a pisze ze to ja to napisałem!kasia88 pisze:tom-as pisze:A ja mam fasolkifasolki są super
![]()
tylko proszę mi ich nie traktowąc jako disco polo- to klasyka
Fasolki pisze:Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.
To szkiełko wszystko potrafi, na każde pytanie odpowie, wystarczy wziąć je do ręki i wszystko będzie różowe, wystarczy wziąć je do ręki, usypać ziarnko fantazji i już za chwile można dolecieć aż do gwiazdy.
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.
To szkiełko nigdy nie płacze, zawsze jest w dobrym humorze, to szkiełko wszystko rozumie, każdemu chętnie pomoże, wystarczy wziąć je do ręki ziarnko fantazji dosypać i już za chwile można z panem Klwksem w świat pomykać.
Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego (2), fantazja, lalalalalala lalalalala.
tom-as pisze:Kasiu!! zacytowałaś wypowiedź Zena a pisze ze to ja to napisałem!
To ja Cie kochana uświadomiętola pisze:Kiedyś nawet pamiętam był taki hicior "jesteś szalona" (tylko za pierona nie kojarzę formacji).