orbit nie przeskoczysz, nie wygniesz, tak miało byćchrzanovy pisze:tak poprostu było pisane

dobra robota, Mordeczki, ukłonik!
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
orbit nie przeskoczysz, nie wygniesz, tak miało byćchrzanovy pisze:tak poprostu było pisane
OKSzaraja pisze:Trzymam kciuki, Piotrek, Konrad poganiajcie dalej.
Dokładnie tak ! I ja też trzymam kciukipatkaas pisze:Również trzymam za nas kciuki, bo inicjatywa jest zacna
chrzanovy, już kiedyś pisałem, że Ty zawsze jesteś tam gdzie powinieneś byćchrzanovy pisze:... a to że dzisiaj spotkalismy sie w trójkę w szpitalu z patkaas jest mega przypadkiem...
Nie ma za comgiełkaa pisze:Konrad dziękuję za zaproszenie
A jeśli nie jestem zrzeszony w J-elicie to również mogę przyjechać?chrzanovy pisze:Grupę tworzą wolontariusze - członkowie stowarzyszenia
Krzychu oczywiscie że tak, to tak ogólnie opisałem temat, licze że wpadniesz, mialem własnie pisac do ciebie na pw w tej sprawie, bo twoje doświadczenie ze stomią a w tym przypadku stomią urologiczną jest mega istotne. A z drugiej strony mało jest grup wsparcia co maja harlejowców w składziekrzych84 pisze:A jeśli nie jestem zrzeszony w J-elicie to również mogę przyjechać?
Superowo w takim razie 3mamy kciuki za zdroovkoKingaKa pisze:hej. Jeśli zdrowie pozwoli to ja również będę z Wami w środę
Przydałoby się. Dziękichrzanovy pisze:Superowo w takim razie 3mamy kciuki za zdroovkoKingaKa pisze:hej. Jeśli zdrowie pozwoli to ja również będę z Wami w środę
Witaj jeszcze raz oficjalnieDamusiek pisze:Witam ! Świetna inicjatywa i pomysły popieram!! Mam nadzieje ze bedzie wkrotce mozliwosc poznania was wszystkich , wkoncu mozna sie wymienic zdaniami z osobami gdzie maja podobne dolegliwosci , wkrotce opisze i swoj przypadek
Pozdrawiam!!
ha superancko, dozobaka doro73doro73 pisze:Hejka. Teraz już wiem, ze w środę będę z Wami i mogę to oficjalnie napisać.
Do zobaczyska