No jeśli w sumie ok to chyba dobrzeobyty.z.cu pisze:Kto mnie zna ,ten wie,...jest różnie,ale w sumie ok

Ja odebrałam wynik histopatologi kikuta-CU w fazie bardzo aktywnej,dysplazja

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
No jeśli w sumie ok to chyba dobrzeobyty.z.cu pisze:Kto mnie zna ,ten wie,...jest różnie,ale w sumie ok
może to pomoże...(ale się rymło )Sri Anka pisze:bede sie pakować powoli do spzitala co zabrać? pół domu
no i pozytywne nastawienieWYPRAWKA SZPITALNA
a bo wiesz,to wszystko zależy od...odwiedzinSri Anka pisze:myśłam żeby zabrać to co masz na liście
SUPER ...Sri Anka pisze:Jak Twoję samopoczucie?
Witaj Aniu,Sri Anka pisze:Witam jestem Anna mam 30 lat
no wreszcie mnie ktoś rozumie i ma takie podejście do sprawy jak jaAlgavra pisze:Uważam, że żyję mi się lepiej niż komuś zdrowemu bo cieszę się nawet z drobnych sukcesów i doceniam to co mam
Aniu trzymam kciuki za środę i jestem z Tobą!Sri Anka pisze:Mój się śmiał ze jeżeli by coś poszło nie tak (każda opcję trzeba rozważyć albo być świadomym bez paniki) czyli w efekcie stomijne stała to powiedział ze znajdzie mi ,,wyjściowe,, worki kwiatki . W motyle czy co tam będę chciałaczyli znaczy ze tez mnie zaakceptował taka jaka jestem.
Z jednej strony nudzi mi się mogłaby być juz operacja np jutro a z drugiej gdzieś tam chyba e przełożyć te pooperacyjne samopoczucie i rekonwalestencja o jeden dzień . Typowa baba i tak źle i tak nie dobrze- niezadowolisz.
To Aniu trzymam kciuki, żeby prędko Cię wzięli!Sri Anka pisze:Jak dla mnie może być czwartek byle w tym tyg.