Tym bardziej bez sensu jest odstawienie AZY w dniu picia

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
no dokładnie, właśnie o to mi chodziło, moze niezbyt jasno się wyraziłamasiulek pisze:Tym bardziej bez sensu jest odstawienie AZY w dniu picia
wątroba nie boli ponieważ jest nieunerwiona ale są symptomy które mówią nam że coś złego się dzieje z naszą wątrobą.np.żółty stolec ból w prawym podżebrzu żółte paznokcie i białka oczy to znak że jest coś nie halo.mi lekarz mówił że można popijać browara jak się ma ochotę on sam popija jak bierze leki ja piję i nic jak narazie ale mam w planach zrobić próby wątrobowe jak będzie coś nie tak odrazu zaprzestaję piciaShima pisze:Miej na uwadze swoją wątrobę....to może strasznie boleć(niewyobrażalnie)
Nie napisałam że to sama wątroba boliCAMPARI34 pisze:wątroba nie boli ponieważ jest nieunerwiona ale są symptomy które mówią nam że coś złego się dzieje z naszą wątrobą.np.żółty stolec ból w prawym podżebrzu żółte paznokcie i białka oczy to znak że jest coś nie halo.mi lekarz mówił że można popijać browara jak się ma ochotę on sam popija jak bierze leki ja piję i nic jak narazie ale mam w planach zrobić próby wątrobowe jak będzie coś nie tak odrazu zaprzestaję piciaShima pisze:Miej na uwadze swoją wątrobę....to może strasznie boleć(niewyobrażalnie)
współczuję wątrobieMPgdynia pisze:Wydaje się że połączenie AZA + Alkohol to bardzo słaby pomysł.
oraz wyłączeniem jeszcze wina ( może być fermentacja) i szampana ( gazy szkodzą) oczywiście w okresach zaleczeń i nie przy Azie.Perez pisze:A mi gastroenterolog mówił że alkohol w rozsądnych ilościach mogę z wyłączeniem piwa, niby ma coś co szkodzi na jelita, ale wszystkie inne bez problemu mogę.
Tak. Ja