Mąż też ma Kindle - aktualnie Paperwhite 3. Też korzystam czasami - rewelacja, ale i tak jakoś wolę "prawdziwe" książkiTubisia pisze:ja mam ebooka od Amozona - Kindle - to są najlepsze czytniki do czytania

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Mąż też ma Kindle - aktualnie Paperwhite 3. Też korzystam czasami - rewelacja, ale i tak jakoś wolę "prawdziwe" książkiTubisia pisze:ja mam ebooka od Amozona - Kindle - to są najlepsze czytniki do czytania
O to święta prawdaTubisia pisze:No ja tez wolę papier, ten zapachale z racji małego miejsca w mieszkaniu, przeniosłam się na ebooka. Kilkadziesiąt tomów Świata Dysku jednak sporo zajmuje:D
Wszystkiego najlepszego Luki dla Ciebie i Twojej ŻonyLuki36 pisze:Rocznica koronkowa,dziś.
Pozdro
Podobno koronkową bieliznę wypada kupićLuki36 pisze:Rocznica koronkowa
Obyło się bez bielizny.Noelia pisze:Podobno koronkową bieliznę wypada kupićLuki36 pisze:Rocznica koronkowa![]()
No ok, ale na wejście też nieLuki36 pisze:Obyło się bez bielizny.Noelia pisze:Podobno koronkową bieliznę wypada kupićLuki36 pisze:Rocznica koronkowa![]()
If U know, what I mean
No to ja niczym w pasie cnoty - bo w sierpniu porcelanowaeliszka pisze:To jeśli moja będzie w tym roku wełniana, to mam sobie majcioch wełniane kupić, czy wydziergać na drutach?![]()
Dzięki Wam zerknęłam na nazwy rocznic ślubu, bo przyznam, że znałam tylko kilka podstawowych i najczęściej powtarzanych nazw tych okoliczności..
Nie wiem o jakim wejściu piszesz. Ale niezależnie o którym - nieS_Gosia pisze:
No ok, ale na wejście też nie![]()
No wejście do pokoju/sypialni takie dla efektuLuki36 pisze:Nie wiem o jakim wejściu piszesz. Ale niezależnie o którym - nieS_Gosia pisze:
No ok, ale na wejście też nie![]()