No właśnie... Lek jest pełnopłatny a ja dodatkowo leczę się na boreliozę co jest niezwykle obciążające dla studenta dlatego chciałem zapytać czy ktoś z Was ma może na zalegające opakowanie?
edit: Baby - na forum nie handlujemy lekami

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
akurat u mnie wielkie zaostrzenie kikuta, krew się lejepszywszymor pisze: ↑28 lut 2018, 11:06No właśnie... Lek jest pełnopłatny a ja dodatkowo leczę się na boreliozę co jest niezwykle obciążające dla studenta dlatego chciałem zapytać czy ktoś z Was ma może na zalegające opakowanie?
radziłbym jednak Tobie potraktować poważnie tę wizytę u gastroenterologa.pszywszymor pisze: ↑28 lut 2018, 11:06Mam za sobą dwa epizody z krwawo-śluzowymi biegunkami, od tamtego czasu wielki dyskomfort w odbycie, pieczenia, bóle. Wykluczona szczelina, wykluczone hemoroidy. Stwierdzony stan zapalny śluzówki końcowej części odbytu. Wizytę u gastrologa przełożyli mi na maj więc poszedłem prywatnie do proktologa. Ten rzeczywiście stwierdził "jakiś stan zapalny w końcowej części odbytu" i zapisał Pentase w czopkach.
No dokładnieobyty.z.cu pisze: ↑06 mar 2018, 22:48radziłbym jednak Tobie potraktować poważnie tę wizytę u gastroenterologa.
Jeśli jest krew z jelita, to sytuacja wymaga zdiagnozowania.
Krew to zawsze poważne ostrzeżenie
Widocznie patomorfolog nie widział w tym wycinku zmian zapalnych charakterystycznych dla którejś postaci NZJ.pszywszymor pisze: ↑08 mar 2018, 12:21Dosyć dziwne... Raczej niemożliwe, że nie sprawdzili tego wycinka w kierunku stanów zapalnych.
Haha, nie mogę, dzięki za poprawę humoru
jest taka maść, niestety na receptę Lidoposterin z lidokainą, super działa. A może ktoś tam u Ciebie ma też cos z lidokainą .pszywszymor pisze: ↑08 mar 2018, 12:21mimo braków krwawień ja dalej mam objawy, dalej boli, dalej piecze i dalej mam niesamowity dyskomfort
@BlackRose i @Noelia - bardzo się cieszę, że poprawiłem Wam humor, zaś @obyty.z.cu najmocniej przepraszam za literówkę - mimo, że taki nick pasowałby tutaj jak ulał.
Mój mąż też miał problem z czopkami Pentasa.