Wiem, że było pisane dwa miesiące temu, wiem, że Nasza Troska, bo jako stomik dostaję. Po prostu mnie dzisiaj natchnęło, że nikt jeszcze nie zadał tego pytania co ja ;>
I taki długi post napisałeś bez potrzeby.
Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
chodzi mi o słowa: fcesz tome) Nie używaj zbędnych znaków, jak np. powtarzające się ! czy >>>. Post zawierający tylko emotioikonkę uznany będzie za nic nie wnoszący do tematu i skasowany. Nie pisz slangiem. np.: tesh, jush, słiTaśnYmi kShaTscHkaMiii itd.
tom-as pisze:Tomy napisał/a:
No to jak Ola, fcesz tom okładkę na zielono, czy nie fcesz?
masz trudne dni?
Wiecie co, nie chce mi sie już z Wami gadać na ten temat. Jak Wam się coś nie podoba, to od dzisiaj darujcie sobie pouczanie mnie, tylko od razu wlepiajcie mi warna za takie wielkie "przestępstwo". Przynajmniej nie będziecie przeszkadzać innym forumowiczom takim działaniem, a mnie psuć dobrego humoru..-Ania- pisze:Tomy zwróć uwagę na ten punkt regulaminu:
Cytat:
e) Nie używaj zbędnych znaków, jak np. powtarzające się ! czy >>>. Post zawierający tylko emotioikonkę uznany będzie za nic nie wnoszący do tematu i skasowany. Nie pisz slangiem. np.: tesh, jush, słiTaśnYmi kShaTscHkaMiii itd.
chodzi mi o słowa: fcesz tom
A wątek o Kwartalniku jest dość poważny i mieści się w części merytorycznej forum.
Masz rację beateczka, ten tekst będzie bez pogrubienia, to jest na razie tylko jako zaznaczenie miejsca, że tam będzie tekst, bo tekst będzie przecież inny.beateczka pisze:a tak skromnie może zaproponuję zmianę czcionki. List raczej nie powinien być wytłuszczony i jakoś tak zawsze jestem za tym aby stopki miały mniejszą czcionkę niż normalny tekst
oto ona: http://crohn.home.pl/forum/viewtopic.php?t=3325Mamcia pisze:Proszę adminów o zamknięcie tej ankiety . (...)
I zamiaszczenie nowej z nazwami.
odpowiadając na to, co sama napisałam...ja pisze:ok, moja sesja kończy się z Dniem Dziecka, także w ciągu 10 dni od dziś możesz się spodziewać email z propozycją artykułu o forum.