poćwiczysz silną wolętoms24 pisze:nie wiem jak tam inni ale ja tam zawsze lubiałem piwko a tutaj nagle zero piwka przez 3 miesiace![]()

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
toms24 pisze:nie wiem jak tam inni ale ja tam zawsze lubiałem piwko a tutaj nagle zero piwka przez 3 miesiace
ja 3 miesiacy bez piwa to nie wytrzymalem juz od dlugiego czasu....toms24 pisze:nie wiem jak tam inni ale ja tam zawsze lubiałem piwko a tutaj nagle zero piwka przez 3 miesiace![]()
wodka z soczkami Ci szkodzi ? nawet tymi kartonowymi na popite ?MisterBIG pisze:piwo - powoduje gazy ale się da
wódka (bez soczków itd) - rewelacja
wino - zależy jakie ale pół na pół dobrze
whisky, gin - jak wódka
uwaga!!! przy stosowaniu okresowym sulfasalazyny mam efekt anticolu (chyba tak to się pisze) tzn - wrażenie jak gorączka 45 stopni, wątroba chce wyjść bokiem i inne
po mesazalynie bez problemu
Pati kiedys mialem taki okres ze pilem tylko wino zeby sprawdzic jak to jest z ta szkodliwoscia , mi nie szkodzilo , moze po prostu przesadzilas z iloscia ?Patryśka pisze:Ja zauwazylam ostatnio ze wino mi szkodzi jak nic innegoA tak lubilam wino :winko:
Zaskocze Cie jaryszku...Nie przesadzalamjaryszek pisze:moze po prostu przesadzilas z iloscia ?
A nawet nie czuje sie zaskoczony...Patryśka pisze:Zaskocze Cie jaryszku...Nie przesadzalamjaryszek pisze:moze po prostu przesadzilas z iloscia ?