Kilka godzin temu stwierdzono u mnie chorobę Crohna i zacząłem szperać po sieci poszukując informacji na temat tego zagadnienia. Los sprawił, że trafiłem tutaj...a jak już trafiłem to postanowiłem zostać

...no i jestem

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Dzięki za zaproszenie, ale...raczej nie skorzystam z zaproszenia, gdyż 19 mam urodziny i pewnie będę spędzał je ze znajomymi. Może następnym razemmartita pisze:zapraszam na Katowicka bitwę na papier toaletowy w ramach akcji o naszych chorobach, wiem, że z KRk ludzie jadą
Też się cieszęanusia pisze:Fajnie ,że zostałeś
Myślę, że skorzystam z tej radyAlutka86 pisze:Zachęcamy do lektury i pogłębiania wiedzy...
Jak się trzymasz po tej wieści?
Dużo się uśmiechaj i zaprzyjaźnij się ze swoim CD
Oby potworek nie okazał się potworemNatalka pisze:jak już masz potworka, to dobrze trafiłeś
Tak trzymaj.. Super ekstra podejście..kolo85 pisze: Sam tak zawsze ludziom powtarzałem, więc nie wypadało mi zrobić nic innego jak tylko samemu się do tego dostosować
...a teraz uśmiech dla Ciebie
no to jak to z Tobą jest kolo85a jesteś kolo w sensie kolega, rozumiema nie z zamiłowania do kolonoskopii
Jeszcze nie miałem, więc kto wiemaggie0278 pisze:a jesteś kolo w sensie kolega, rozumiema nie z zamiłowania do kolonoskopii
Zgadzam sięAlutka86 pisze:maggie0278 niesamowita jesteś..
Liczę na to, że i ja będę spałmartita pisze:e tam kolo jest fajna szczególnie gdy sie śpi
Następnym razem być może się skuszę.martita pisze:szkoda ale nastepnym razem wpadaj na spotkanie
Jeśli tylko będę w stanie to zapewne z niego skorzystam:-)martita pisze: jakie być może?:D osobiście ci zaproszenie na PW poslę:)
Narazie wiem tyle, że będę miał kolonoskopie zanim opuszczę szpital. Przewidywany jest wypis we wtorek, więc zapewne do tego czasu mi ją przeprowadzą.martita pisze:a wiesz już czym się będziesz czyścił do kolo?
pilnuj koniecznie żeby wycinki pobrali do badania histopatologicznego bo już znamy takie historie gdzie robią kolo i wycinków nie biorą. A szkoda tego zachodu, czyszczenia i całej procedury aby sobie tylko sam obraz jelitek zobaczyć.kolo85 pisze:Narazie wiem tyle, że będę miał kolonoskopie zanim opuszczę szpital.
Najwidoczniejmartita pisze:może ma ta opcję zablokowana, ale chyba gg jest w jej profilu podane:)
Już coś o tym wspominali, ale oczywiście nie zaszkodzi przypomniećmaggie0278 pisze:pilnuj koniecznie żeby wycinki pobrali do badania histopatologicznego bo już znamy takie historie gdzie robią kolo i wycinków nie biorą. A szkoda tego zachodu, czyszczenia i całej procedury aby sobie tylko sam obraz jelitek zobaczyć.