niestety, tak to w tych naszych szpitalach jest... ja też wielokrotnie musiałam obejść się smakiem , jak serwowali kalafiora czy brokuły. Wiesz jak jest zasada ? Nikt nie zadba o Ciebie lepiej niż.. Ty sama

Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
dlatego trzeba wybierać produkty nie przetworzone.Lepsze świeże warzywa, które nie szkodzą i nie wzdymają niż chemia.Kamcia12345 pisze:Mało produktów jest bez cukru, trzeba się niźle naszukać. W całym lidlu na przekąskę tylko chrupki kukurydziane dostalam bez cukru.
Kamcia12345 pisze:Obecnie nie tykam nawet gorzkiej czekolady ze wzgl na cukier
no właśnie..kompletne zaprzeczenia..czyli musisz się..bez obrazy trochę wiecej poduczyć o tym.Kamcia12345 pisze: Jem nieduzo, dwie buleczki dziennie to max
to tu najlepiej skomentować to jak zawsze .."KAŻDY CHORUJE PO SWOJEMU", ale też zawsze organizm musi mieć dostarczone to, co potrzebuje w tej czy innej formie.Kamcia12345 pisze:Moze Ty jestes na takim etapie ze mozesz. Ja powolu wychodze z fazy ostrej.
Kamcia12345 pisze:O sok z kapudty poprosze sprzedawce, pojde ze sloikiem.
może tylko dopowiem, że w sklepach jest kapusta kwaszona z octem, a probiotyki to będą z kiszonej, bez takich dodatków.To wazne..chyba że masz naprawdę zaufanie do sprzedawcy, tyle że z drugiej strony, to i jemu może wdusić kit producent.Bizonik pisze:Kamcia zrób sobie sama kapustkę w domu w sumie to godzina roboty