Moderatorzy: Anette28, Moderatorzy
Witaj, chyba mam taki sam problem jak Ty. A w sumie mam nadzieje, ze raczej mialam. Jestem teraz w 12tc i jeszcze okolo 3 tyg temu przy oddawaniu stolca mdlałam, miałam dreszcze, drgawki. Potrafilam sie wypóżniac przez ok godzine!!!!! Tak oczywiscie bylo tez przed ciaza, ale juz w trakcie pogorszyło sie. Bole i meczarnie jakie przechodzilam potrafi zrozumiec ten kto rowniez to przezyl. Pomoglo mi jednak picie rano, na czczo, miodu akacjowego (zalewam na noc łyzeczke miodu woda 1/2szkl). Odpukac odkad zaczelam pic te miksture, a sceptycznie do tego podchodzilam, jest o niebo lepiej. Jesli nadal masz problemy o ktorych pisalas - wyprobuj, moze i Tobie pomoze. A jak obecnie sie czujesz (bo juz troche czasu minelo od Twego ostatniego postu, a ja dopiero znalazlam to forum)???? Czy mimo rosnacego brzuszka nie nasilaja sie objawy?? Tego najbardziej sie boje, ze jak dzidzius bedzie wiekszy, to jeszcze bardziej bedzie uciskało jelita i zwiekszy sie bol.milkusia11 pisze:hej olcia to nie jestem sama z tym dylematem....ja mam z kolei okropne bole przy parciu na stolec ze zwijam sie w klebek i nic nie moge zrobic:(
Moj gastro nie podjal jeszcze decyzji powiedzial ze za szybko.